"Tot ziens!"

GTST-fans vrezen vertrek Sjors na online post Melissa Drost

15 Januari 2019 23:08 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Trouwe kijkers van GTST vrezen voor het lot van personage Sjors Langeveld nadat actrice Melissa Drost op social media een ogenschijnlijk verontrustende post deelde.

Momenteel zit GTST midden in haar thrillermaand. Niemand in Meerdijk is nog veilig nu topcrimineel Jos 'de Beer' Uylenburg het soapdorp al weken terroriseert. Hij veroorzaakte de dood van Marieke (Lidewij Mahler) en staat ook Rik, Bing, Aysen, Zoe, Ludo en Janine naar het leven. 

Sjors in de penarie

Sjors Langeveld leek gevrijwaard van de woede van de Beer, maar Melissa Drost zorgde onverwacht voor ophef toen ze via haar Instagram stories een screenshot van haar personage deelde met de veelzeggende tekst "Dit is denk ik wel m'n meest gebruikte uitdrukking als Sjors. By far. Tot ziens!". De moeilijke blik van Sjors plus de vrij definitief klinkende afsluiting zat fans niet lekker. 

50095569_2277922875799316_7266280698493796352_n

Comeback Inge Schrama

Al snel werd er druk gespeculeerd over de achterliggende betekenis van het onschuldig ogende kiekje. Zou Sjors Langeveld de serie verlaten? Of betekende de post dat Melissa's tijd op de set er op zat. Zo'n anderhalf jaar geleden nam ze immers de rol over van Inge Schrama die vanwege een burnout langdurig uit de roulatie was. Zou Schrama haar rentree maken in de serie? 

"Daaaag!"

Al snel had Melissa ook door dat haar post onbedoeld voor onduidelijkheid en bezorgdheid had gezorgd. Ze wijdde enkele uren later een tweede Instastories post om de boel te verduidelijken. De screenshot was bedoeld om aan te geven dat Sjors vaak bezorgd kijkt in de serie en 'tot ziens' was simpelweg in de algemene zin van het woord. Eind goed, al goed. De komende maanden is Melissa nog gewoon te zien in de serie. 

50079594_382136882360743_500944949383004160_n

 

Mosterdgele geruststelling

Oplettende Instagrammers hadden al kunnen zien dat de angst voor haar vertrek ongegrond was. Eerder vandaag kwam Melissa voorbij op de Instagrampagina van GTST-collega Roel Dirven die meende dat ze allebei gehuld waren in mosterdgele outfits. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

De dag dat @melissa_drost en ik allebei besloten dat mosterd the way to go is! #mosterdmeiden #gezellig

Een bericht gedeeld door Roel Dirven (@roel_dirven) op

Meer over