Op TikTok

GTST-icoon Ludo ontpopt zich tot drag queen

24 januari 2023 13:41 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een grote verrassing voor vaste kijkers van GTST: Ludo Sanders blijkt een talent voor drag te hebben. Op TikTok toont het soapicoon zich in een jurk die fans van de serie ongetwijfeld bekend voor zal komen.

GTST gaat met haar tijd mee en is de laatste maanden heel actief op TikTok met originele filmpjes waarin de Meerdijkers zich op verrassende wijze laten zien. Ook Erik de Vogel (61) doet een duit in het digitale zakje.

Transformatie

Een recente TikTok-trend laat moeders de outfit van hun dochters dragen en andersom. Eerder bewees Caroline de Bruijn al dat ze moeiteloos kan shinen in de garderobe van soapdochter Marly van der Velden. Maar volgers waren ook benieuwd hoe Ludo Sanders het er vanaf zou brengen. Erik de Vogel is een stuk minder stijf en zakelijk dan zijn alterego en dook met plezier in de verkleedkist.

Zo zag je Erik de Vogel nog nooit
Zo zag je Erik de Vogel nog nooit

Trouwjurk

Op TikTok is te zien hoe Ludo in een flits zijn keurig driedelig kostuum verruilt voor de bonte trouwjurk die Nina tijdens de cliffhangerweek droeg op haar huwelijksfeest. Deze kanariegele creatie staat ook De Vogel als geen ander. Om de look compleet te maken paradeert hij compleet met parelkettingen op hoge hakken door de gangen als een volleerd dragartiest.

@gtstnl Antwoorden op @Karlijntje ??? #turningmydadintome #gtst #backstage ? original sound - evie

Of we Ludo ooit zo in de serie gaan zien valt te betwijfelen, maar Erik de Vogel zelf zou moeiteloos mee kunnen doen aan een nieuw seizoen Make up your mind.

Nina en Ludo blijken dezelfde maat te hebben
Nina en Ludo blijken dezelfde maat te hebben

Meer over