Roman in november

GTST legt bom onder ideale soapfamilie Verduyn

2 november 2021 11:06 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Op basis van de GTST maandtrailer van november lijkt het erop dat de familie Verduyn alles behalve gelukkige feestdagen gaat krijgen. Jong en oud struikelt over de liefde.

De makers van GTST geven op de eerste dag van de maand een teaser prijs die trouwe kijkers al heel veel zegt over wat er de komende weken staat te gebeuren in Meerdijk.

Roman en Saskia

Naast de terugkeer van Billy de Palma lijkt nieuwkomer Roman van Loon (Kiefer Zwart) het gelukkige huwelijk van Saskia en Julian Verduyn te ondermijnen. Saskia kan de knappe en charmante arts maar niet uit haar hoofd zetten, zeker als ze samen een paar dagen naar een congres gaan en het wel erg romantisch dreigt te worden. Saskia houdt van haar man, maar haar gevoelens voor Roman zijn zó sterk.

Marwan, Merel en Demi

Dat is niet het enige dreigende liefdesdrama in huize Verduyn. Merel (Sophie Bouquet) en Marwan (Hassan Slaby) vinden elkaar meer dan leuk, maar eigenlijk kan dat helemaal niet. Marwan is de vader van Merels neefje Tom en haar zus Demi leeft nog in de veronderstelling dat het weer wat worden kan tussen hen. De waarheid is hard en harten breken snel.

Steef gaat solo

Dat rest nog Steef Verduyn (Tommy van Lent). Hij heeft géén liefdesproblemen, maar zorgt wel voor kopzorgen als hij besluit met school te willen stoppen om fulltime professioneel gamer te worden. Hij kan een lucratief contract tekenen, maar dat valt uiteraard verkeerd thuis.

Meer over