'Campertrip'

GTST sorteert voor op soapexit Babette van Veen

20 april 2021 10:17 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De makers van GTST werken aan een verhaallijn die mogelijk het einde betekent voor oudgediende Babette van Veen. Haar personage Linda Dekker staat op het punt naar de VS te vertrekken.

Op Videoland is al te zien hoe Linda voorbereidingen treft om voor langere tijd naar het buitenland te gaan. 

Huwelijk

Babettes vermoedelijke vertrek begon met een blijde boodschap: Linda's dochter Sam gaat trouwen in New York en het leek haar fantastisch om samen met Anton (Joep Sertons) voorafgaand aan de bruiloft een maandenlange tocht door de VS te maken. Toen Anton niet weg kon vanwege zijn verplichtingen in de huisartsenpraktijk, verraste hij Linda met een ticket naar Chicago. Vanuit de windy city kan ze anderhalve maand per camper door de States trekken en nog op tijd in de Big Apple zijn voor het ja-woord.

Zomercliffhanger

Uiteraard is alles veranderlijk in Meerdijk, maar mocht Linda inderdaad richting het land van de onbegrensde mogelijkheden vertrekken, dan is het best mogelijk dat ze tijdens haar campertrip in de problemen raakt. De duur van de reis, anderhalve maand, valt ook aardig samen met het moment dat de soap toe is aan de grote zomercliffhanger. Het is dus niet ondenkbaar dat de makers flink uitpakken en een reddingsactie op touw zetten om de gestrande soapie in veiligheid te brengen. 

Instagram

Babette laat zelf nog weinig los over een mogelijke GTST exit. Op haar Instagram deelt ze tegenstrijdige berichten. Aan de ene kant geeft ze aan toe te zijn aan nieuwe kansen, dromen en uitdagingen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Babette Van Veen (@babettevanveenofficial)

Maar met hetzelfde gemak deelt ze een kiekje van haar coronaproof repetities voor de soap.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Babette Van Veen (@babettevanveenofficial)

Meer over