GTST-ster Caroline de Bruijn verklapt boosaardige verhaallijn voor Janine

14 augustus 2020 10:20 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Caroline de Bruijn (58) mag een hele nieuwe kant van Janine laten zien in het komende seizoen van GTST. Door toedoen van Richard van Nooten gaat haar personage fiks over de schreef.

Caroline doet deze onthullingen in gesprek met Froukje de Both in Goede tijden, zomer tijden.

Scherp mesje

Doorgaans is Janine de rust zelve, maar Richard van Nooten haalt het beest bij haar naar boven. De zakenman heeft zowel Ludo als kleinzoon Valentijn heel wat geflikt en als Janine daar achter komt, zijn de rapen gaar: "Janine is not amused at all. Dus die heeft een appeltje met hem te schillen. En ze gaat daar een heel scherp mesje voor gebruiken. Ik denk dat er een kant zichtbaar wordt van Janine die je niet zo vaak ziet."

Borstkanker

Daarnaast onthulde Caroline aan Televizier dat Janine ook in het nieuwe seizoen nog de naweeën voelt van haar borstkankerbehandeling: "Janine is inmiddels genezen, maar de angst en onzekerheid dat de ziekte terugkomt liggen altijd op de loer. Als actrice vond ik het heel fijn om voor de verandering zo’n heel menselijke verhaallijn te hebben waar ik mijn tanden in kon zetten. Ik heb ook nog nooit zoveel reacties op straat gehad van zowel vrouwen als mannen die zich erin herkenden."

Het nieuwe seizoen van GTST is vanaf maandag 31 augustus te zien om 20.00 uur op RTL 4.

Meer over