Pas op Ludo en Billy!

GTST strikt Barbara Pouwels als soapschurk

Meerdijk is binnenkort een nieuwe soapdiva rijker. Barbara Pouwels maakt haar opwachting als de invloedrijke kunstmagnaat Carmen.

Op Videoland is al te zien hoe Carmen haar intrede doet in Meerdijk tijdens de opening van Ludo's nieuwe veilinghuis Artfluenza.

Billy de Palma

Bij de lancering van Artfluenza hoort een grote kunstveiling die Ludo aangrijpt om en plein publique af te rekenen met Billy de Palma (Lone van Roosendaal). Ludo en Billy beschuldigen elkaar in het bijzijn van de pers van de ergste dingen en na afloop is Carmen razend. Ze meent dat zowel Ludo als Billy het imago van de kunstwereld ernstig hebben beschadigd en zweert het ze betaald te zetten. Ludo lijkt onder de indruk, maar Billy is voor niemand bang. Of die bravoure terecht is, zal blijken.

Celblok H

Fans van Celblok H kennen Barbara nog als de ijzige, sadistische Agnes Brinkhorst, de gevangenisdirecteur die uiteindelijk zelf achter de tralies terechtkomt. Ze speelde de rol van 2015 tot en met 2017. Hoe lang Pouwels in de soap te zien blijft is niet bekend, maar met de zomercliffhanger op komst zou ze zomaar eens een doorslaggevende rol kunnen gaan krijgen.

Barbara Pouwels is vanaf donderdag 13 juni te zien in GTST op RTL 4.

Meer over:

Reageren