Julian Verduyn is back

GTST strikt Cas Jansen voor comeback

14 november 2019 19:09 | soap | Door Jef Willemsen

© ANP
GTST zet in op nostalgie en haalt Cas Jansen (42) terug naar soapdorp Meerdijk om de boel op te schudden.

De comeback van Cas werd aangekondigd in RTL Boulevard.

Oudgedienden

Cas speelde tussen 1996 en 1999 de rol van de zachtaardige Julian wiens goede bedoelingen hem geregeld in levensgevaar brachten. Hij is één van de oude, vertrouwde gezichten die binnenkort hun opwachting maken in de serie. Eerder werd al bekend dat Wilbert 'Robert Alberts' Gieske de cast komt versterken. 

Bad boy

In een eerste reactie liet Cas weten dat Julian na twintig jaar afwezigheid misschien niet meer het lieverdje is dat ooit vertrok uit het soapdorp: "Julian is back in en hij gaat Meerdijk behoorlijk opschudden. Heb er superveel zin in."

Soapveteranen

De vraag is alleen wie Julian nog echt kent. Alleen Rik, Laura en Janine zijn nog over uit de begindagen van de serie. Met Ludo had Julian amper contact en voor de jongeren is hij een volslagen vreemdeling. Wel lieten de makers al doorschemeren dat er meer oude castleden zijn benaderd. 

Katja Schuurman

Julian verdween destijds uit de serie met zijn geliefde Jessica Harmsen (Katja Schuurman). In twee decennia kan natuurlijk veel gebeuren, maar zeker nu Katja ook bij RTL werkt lijkt het niet onmogelijk dat ook het nichtje van meneer Harmsen weer opduikt in Meerdijk.

Meer over