Hallo, daar zijn we weer...

Wilbert Gieske maakt GTST comeback

2 november 2019 10:14 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST verwelkomt komende maand een castlid van het eerste uur. Wilbert Gieske (73) maakt zijn opwachting als Robert Alberts, de charismatische ex-man van Laura met een oog voor vrouwelijk schoon.

Wilberts comeback was al even te zien in de maandelijkse GTST teaser.

Maxime & Linda

Robert wordt hartelijk verwelkomt door Rik in de lobby van De Rozenboom. De reden voor zijn visite is echter nog niet duidelijk, momenteel zijn er geen lopende verhaallijnen die zijn aanwezigheid vereisen. De laatste keer dat Robert opdook in Meerdijk was in 2016. Hij stortte zich toen samen met ex-vrouw Laura op de zorg voor hun getroubleerde tienerzoon Sil (Soy Kroon). Maar tussen de bedrijven door had de ouwe snoeper ook romantische momenten met Linda en Maxime. 

Sinterklaas

Gezien de timing van het bezoek, zo vlak voor Sinterklaas, is het ook goed mogelijk dat Robert dit jaar de honneurs voor zijn broer Jef waarneemt en de goedheiligman speelt. Sowieso vallen de feestdagen extra vroeg dit jaar in Meerdijk. Wellicht is Jef te druk op hun wijnboerderij in Zuid-Frankrijk en heeft hij Robert gestuurd. Sinterklaas is een bekende rol voor Gieske die de afgelopen jaren de man met de mijter al vertolkte in series als De club van Sinterklaas

Meer over