In het kader van Diabetes Live...

GTST strikt Ronald de Boer voor gastrol

16 Oktober 2019 12:11 | soap | Door Jef Willemsen

Er komt weer een BN'er naar Meerdijk. Ronald de Boer en zijn dochter Maxime maken volgende week hun opwachting in GTST als onderdeel van de lopende, gesponsorde verhaallijn rond diabetes.

In de soap weet zangeres Jojo Abrams (Stephanie van Eer) sindskort dat ze diabetes type 1 heeft. 

Diabetes Live

Haar vrienden van vloggerscollectief Grapjassen hebben daarom een benefietavond georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar de aandoening. Jojo is de hoofdact van Diabetes live en is daar bloednerveus over. Ze moet voor het eerst haar verhaal openlijk aan iedereen vertellen en maakt zich daar grote zorgen over. Om haar een hart onder de riem te steken, regelen Rover (Floris Bosma) en Kimberly (Britt Scholte) een verrassing voor haar: Ronald en zijn dochter Maxime komen haar een hart onder de riem steken.

Stichting DON

De voetballegende is ambassadeur van Stichting DON, een organisatie die zich inzet om diabetes te genezen. De Boer raakte betrokken bij de stichting nadat Maxime op jonge leeftijd de diagnose diabetes type 1 kreeg. Of Ronald en Maxime samen kunnen zorgen dat Jojo de moed vindt openhartig te zijn, zal blijken. Vader en dochter zijn in ieder geval twee afleveringen te zien. 

De GTST-afleveringen met de familie De Boer zijn op woensdag 23 en donderdag 24 oktober te zien op RTL 4.

Meer over