Bijzondere buitenopnames

GTST trakteert oudgedienden op meidenreis naar Curaçao

2 februari 2024 18:19 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Lang gewacht en toch gekregen: GTST gaat naar het buitenland. Of beter gezegd, het Caribisch deel van ons koninkrijk. De komende tijd staan opnames op Curaçao gepland.

Op Instagram delen de makers van GTST alvast wat beelden van de zonovergoten locaties. 

Wintercliffhanger

RTL-persvoorlichter Veerle van den Brink bevestigt aan deze site dat GTST inderdaad weer een buitenlandshoot krijgt. De laatste keer dat de cast Meerdijk verruilde voor een buitenlocatie was ter ere van de 6000e aflevering in 2019. Destijds mocht Amir een ijzig vrijgezellenfeestje beleven met zijn vrienden in Lapland. Het is volgens Van den Brink op de dag af vijf jaar geleden dat die reis plaatsvond.

Girls trip

De reis naar Lapland was een uitje voor de mannen, niet meer dan eerlijk dat ditmaal de vrouwen hun koffers mogen pakken. RTL kan al bevestigen dat de zonnige verhaallijn rond Laura (Jette van der Meij), Linda (Babette van Veen) en Janine (Caroline de Bruijn) draait. Voor Janine wordt het de tweede keer op Curaçao, de eerste keer vocht ze in bikini op het dek van een schip met de geschifte Meike Griffioen (Robine van der Meer). 

De reden voor hun girls trip is nog onduidelijk, momenteel hebben de personages in de soap weinig reden voor een gezellige zonvakantie.

Wanneer de buitenlandshoot in de serie te zien is laat Van den Brink in het midden om niet teveel prijs te geven over het verloop van het soapseizoen.

Meer over