Confrontatie in december

Zo loopt het af met Judith in GTST

1 december 2020 17:29 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De dagen van de manipulatieve Judith Schoof (Christine van Stralen) lijken geteld in GTST. In de maandtrailer is te zien welk lot haar wacht.

Menig GTST kijker ziet reikhalzend uit naar het moment dat Judith door de mand valt. Het einde lijkt in zicht. 

Onschuldig

De verhaallijn rond de mysterieuze Judith loopt al sinds begin dit seizoen en neemt steeds vreemdere vormen aan. In eerste instantie was ze simpelweg een patiënt van Anton Bouwhuis die niets kon met haar vage klachten over buikpijn. Antons vrouw Linda kreeg medelijden met de ogenschijnlijk onschuldige vrouw en vormde een vriendschap met haar.

Manipulatief

Maar Judith bleek alles behalve zielig of onschuldig. Als ze haar eigen huis wordt uitgezet vanwege schulden praat ze zich een weg naar de logeerkamer van de Bouwhuisjes waar ze niet van plan is te vertrekken. Iedereen die een dreiging voor haar vormt wordt feilloos kaltgestellt. Zo zorgde ze ervoor dat Amir naar Lesbos vertrok, dat Linda woorden kreeg met Janine en dat ook Tiffy zich nergens meer mee bemoeide. 

Anton eruit

Haar nieuwste plannetje is een breuk veroorzaken tussen Anton en Linda zodat ze alleen met Linda in het huis kan blijven. Ze is al aardig op weg door steeds voor ruzie te zorgen tussen het stel. Linda denkt dankzij Judith dat haar maar weer stiekem vreemdgaat online. 

Weinig snugger

Soapfans irriteren zich aan de voortslepende verhaallijn en het feit dat twee doorgaans behoorlijk snuggere types als Linda en Anton totaal blind lijken voor de waarheid. Maar in december komt daar verandering in. De GTST maandtrailer laat al zien dat Judith eindelijk de deur wordt uitgezet. 

Exit Judith

Dit trekt ze zo slecht dat ze een wanhoopsdaad overweegt. Is het spel of is ze wanhopig genoeg om echt te springen? Dat Judiths dagen in Meerdijk geteld zijn blijkt sowieso uit het feit dat actrice Christine van Stralen al heeft bevestigd dat de opnames al enige tijd geleden zijn afgerond.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Meer over