Kenneth Herdigein keert terug als Stanley Mauricius in GTST

Er keert een oude bekende terug naar Meerdijk. Kenneth Herdigein is na negen jaar afwezigheid weer te zien als Stanley Mauricius in Goede tijden, slechte tijden.

Everon Jackson Hooi verklapt dat zijn “televisiepapa” Kenneth Herdigein opnieuw terugkeert in de RTL-soap. Vanaf 8 maart is de Surinaamse charmeur te zien, al zit niet iedereen op zijn komst te wachten. Het bezoek van Stanley Mauricius is niet geheel onverwachts, onlangs zagen kijkers hoe Laura Stanley opbelde omdat zijn zoon Bing in de gevangenis zat op verdenking van de moord op Jan Maes.

Stanley Mauricius

Stanley zet voor het eerst voet in Meerdijk in 2006, als Dorothea Grantsaan op het punt staat op te trouwen met Jef Alberts. Stanley is nog niet over zijn ex-liefde heen en doet er alles aan om haar terug te winnen. Wanneer dit niet succesvol uitpakt, besluit hij te gaan touren met zijn band.

Terug in Meerdijk

In 2008 keert hij opnieuw terug om meer tijd met zijn zoon Bing door te brengen. Een jaar later vertrekt hij echter opnieuw om op een cruiseschip te gaan werken. In 2016 kwam de immer vrolijke Surinaamse zanger heel even terug voor het huwelijk van Bing en Nina, dit was echter alleen te zien op de GTST Meerdijk app. Na zijn bliksembezoek is hij nu terug om zijn zoon uit de brand te helpen.

Lees ook: De eerste GTST-bloopers van 2018.

Meer over:

Reageren