'Ongelooflijk leuke tijd'

Lieke van Lexmond staat open voor GTST comeback

24 juli 2020 09:45 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Lieke van Lexmond (38) zou best terug willen in GTST. De actrice heeft alleen maar goede herinneringen aan haar tijd als Charlie Fischer in de langlopende soap.

Lieke deed haar onthulling in een nieuwe aflevering van Goede tijden zomer tijden waar ze samen met haar 'soapzoon' Vincent Visser terugblikte op haar jaren in Meerdijk. 

Divers

Lieke nam in 2002 de rol van Charlie over van Aukje van Ginneken en was tot 2011 een vaste waarde in de serie. Negen jaar later kan Van Lexmond concluderen dat ze nooit meer zo'n leuk personage heeft gespeeld: "Mijn leven bij Goede tijden...was een ongelooflijk leuke tijd. Charlie is super divers: lekker impulsief en heel geestig, ik vond dat heerlijk om te spelen."

Comeback Lieke

Nu haar zoon Valentijn (Vincent Visser) rondloopt in Meerdijk, lijkt een comeback van Charlie een kwestie van tijd. Lieke onthulde dat ze al herhaaldelijk is teruggevraagd door de makers: "Maar dan voelde ik het niet, kon het niet of was het er niet. Maar ik sluit niet uit dat het ooit nog eens gaat gebeuren. Misschien voor een korte lijn. Als we bijvoorbeeld gaan draaien op Curaçao (waar Charlie woont - red) dan doe ik wel een paar maanden mee!".

De hele aflevering van Goede tijden zomer tijden zie je hier

Meer over