Op de koffie...

Loretta Schrijver in zomercliff GTST

5 april 2019 13:53 | soap | Door Jef Willemsen

© ANP
Loretta Schrijver maakt dit seizoen haar opwachting in Meerdijk. De Koffietijd-presentatrice heeft een rolletje in de zomercliffhanger van GTST.

De gastrol van Loretta werd onthuld door de cast van GTST tijdens een bezoek aan het ochtendprogramma ter promotie van de 6000e aflevering.

Cliffhanger GTST

Het nieuwtje kwam aan 't licht tijdens een quiz in de show. Op de vraag welke presentatrice te zien is in de naderende zomercliffhanger gaf Loretta het verlossende antwoord. Wat voor rol ze gaat spelen is nog niet bekend, de opnames zijn pas over een aantal weken. Maar de kans is groot dat Loretta zichzelf speelt. 

Loretta als Loretta

Loretta heeft daar al de nodige ervaring mee. Zo was ze in 2007 al te zien als zichzelf in Onderweg naar morgen. Ook vertolkte ze zichzelf in series als Familie KruysBABS, Gooische vrouwen en A'dam - E.V.A. In 1984 maakte ze overigens haar acteerdebuut als 'Jordaanvrouw' in de tv-versie van De Jantjes.

Gastrollen

De soapschrijvers verwerken alleen bij speciale gelegenheden bekende personen in de serie. Zo zongen de Backstreet Boys bij het eerste homohuwelijk in Meerdijk en maakte Anouk Smulders twee jaar geleden complimenten aan Nina voor haar WE Fashion collectie. Onlangs had Chantal Janzen een bijrolletje in de 6000e aflevering.

Meer over