Top 10

Na het einde van GTST: 10 soapwaardige films en series op Videoland

28 mei 2020 15:28 | soap | Door Irma Tomas

© Feriet Tunc
GTST is afgelopen. Eerder dan gepland, maar we moeten het er mee doen. Hoe komen fans deze extra lang soaploze zomer vullen? In samenwerking met Guidinc. verzamelden wij een top 10 voor je met soapwaardige series en films op Videoland.

1. Zwaar verliefd (op Videoland)

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ze weet bijna zeker dat de aantrekkelijke Ruben (Jim Bakkum) de ideale man voor haar is, maar ze denkt dat hij te hoog gegrepen is voor haar. De film kreeg geen geweldige recensies, maar als soapvervanger is Zwaar verliefd perfect.

2. The Bold and the Beautiful (Op Videoland)

Voor degenen die het niet doorhadden: The bold and the beautiful bestaan nog steeds en is te zien op Videoland. Daar kom je de zomer wel mee door. De Amerikaanse soapserie draait nog steeds om de romances en rivaliteit tussen de families Forrester, Logan en Spencer. Eric, Ridge en Brooke zijn ook nog steeds van de partij. De nieuwe afleveringen zijn inmiddels op vanwege het coronavirus, maar Videoland zet daarom dagelijks een klassieke aflevering online. 

3. Gooische vrouwen (Op Videoland)

Met recht een klassieker en de eerste succesvolle serie van de hand van Linda de Mol. Vijf seizoenen pret met de Gooische vriendinnen Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser), Willemijn (Annet Malherbe) en Roelien (Lies Visschedijk). De grootste glansrol was trouwens weggelegd voor volkszanger Martin Morero (Peter Paul Muller), die veel weg had van René Froger. 

4. Four weddings and a funeral (op Videoland)

Niet de beroemde film, maar een serie met dezelfde titel en hetzelfde uitgangspunt. Een groep vrienden krijgt te maken met vier bruiloften en een begrafenis. De Amerikaanse Maya vliegt naar Londen voor de trouwerij van een vriendin. Eenmaal daar wordt ze op slag verliefd. Maar er zijn (natuurlijk) complicaties. 

5. Huisvrouwen bestaan niet (op Videoland)

Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Jim Bakkum en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrollen in deze komedie over zussen Gijsje en Marjolein die tegenpolen zijn van elkaar. Reclamevrouw Gijsje houdt van een perfect gerund huishouden, terwijl het bij zus Marjolein chaos is. Allebei proberen ze wat evenwicht te vinden in het leven en dat levert veel lachsalvo's op. Huisvrouwen bestaan niet 2 staat vanaf 16 juni op Videoland. 

Klik voor de rest van de Top 10 door naar Guidinc.nl

Meer over