In GTST-stories...

Nieuw GTST-personage Puck begint met liegen en bedriegen

GTST introduceert momenteel het nieuwe, vaste personage Puck Odolphy (Annefleur van den Berg) op Instagram. Maar de oude hartsvriendin van Nina Sanders komt alles behalve sympathiek over. 

Sinds maandag zijn de avonturen van Puck driemaal daags te volgen in de mini-soap Hartsvriendinnen? op de Instagram pagina van de serie. Na 7 afleveringen heeft ze al een aardig visitekaartje afgegeven.

Puck en Harry

Puck kent Nina van de tijd dat ze samen mode studeerden in Miami. Maar waar Nina een veelgevraagd designer is geworden met een internationaal imperium, verdient Puck inmiddels de kost als filiaalmanager van een Meerdijks warenhuis dat verdacht veel op de HEMA lijkt. Ze woont samen met klusjesman Harry die niets liever wil dan een lieve vriendin die haar dromen over een luxe modeleventje laat varen. Maar Puck ziet dat duidelijk niet zitten en droomt van een doorbraak als ontwerper.

Liegen en bedriegen

Om haar doel te bereiken schrikt ze er niet voor terug te liegen en bedriegen. Zeker niet als Nina per toeval het warenhuis binnen stormt en oog in oog staat met haar oude vriendin. Puck schaamt zich voor haar 'gewone' leventje en burgerlijke bestaan en verzint de ene na de andere leugen om zich mooier voor te doen dan ze is. Zo is ze heus geen bedrijfsleider, maar bezig aan een undercover opdracht voor het Franse modehuis Maison Vert. Ze doet zich voor als winkelmeisje om te onderzoeken wat de gewone Nederlandse vrouw draagt, maar woont eigenlijk gewoon in Parijs met haar verloofde Andor. Goedgelovig als ze is, gelooft Nina haar op d'r woord.

Donny Roelvink

Haar collega Debby begrijpt niet dat Puck zo opkijkt naar Nina, ze heeft toch nu ook al het perfecte leventje? Maar Puck weet zeker dat ze Nina en haar contacten kan gebruiken om zo ook in de modewereld terecht te komen. Daarom besluit ze via een online bureau een acteur te regelen die haar verloofde kan spelen. Haar keus valt uit eindelijk op Martijn (gespeeld door Donny Roelvink). Hij moet zich voordoen als Andor om zo Pucks leugens wat geloofwaardiger te maken. Tegen Harry zegt ze niks, die zou het toch niet snappen. En ze doet toch niks verkeerd?

GTST gaat op maandag 2 september van start. Wanneer en hoe Puck opduikt in de serie is nog niet bekend. 

 

Meer over: