Over en Noud...

Ruud Feltkamp verlaat GTST

5 november 2018 19:38 | soap | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
GTST moet het zonder Ruud Feltkamp stellen. De soapveteraan zegt de serie en zijn personage Noud Alberts deze maand definitief vaarwel. 

RTL Boulevard bevestigde de naderende exit van het soapicoon. 

Afscheid

Fans van de serie zagen het vertrek al aankomen: Ruuds personage Noud Alberts nam in een teaser al iets te uitgebreid afscheid van zijn grootmoeder Laura (Jette van der Meij). Ook zijn huidige verhaallijnen waren zo zoetjes aan afgehandeld en opgedroogd. Langzaam maar zeker ontdekt Noud dat ondanks pogingen gelukkig te worden met anderen, Nina zijn grote liefde is. Als ze zijn gevoelens niet kan beantwoorden, ziet hij zich gedwongen te vertrekken uit het soapdorp.

Sabattical

Ruud verscheen in 2006 voor het eerst als de goedaardige, behulpzame klusjesman Noud. Begin 2016 kondigde hij aan een half jaar sabattical te nemen om zich te richten op zijn muziekcarrière. Als dj Rudi Feral timmerde hij in die periode aardig aan de weg. Destijds ging Noud een paar maanden klussen in Scandinavië, ook vanwege zijn onbeantwoorde liefde voor Nina. Ditmaal blijft hij voor onbepaalde tijd weg. 

Bitcoin

Op Instagram verklapt Boulevard-verslaggever Aran Bade wat Ruud gaat doen nu hij niet meer op de soapset staat. De acteur heeft een bedrijf opgericht in bitcoins en gaat zelfs zijn eigen digitale munt uitbrengen. Feltkamp stort zich dus volledig op de grotendeels ondoorzichtige, voor sommigen lucratieve wereld van de cryptovaluta. Het afscheid van Noud staat later deze maand gepland. 

Meer over