Spoilers!

Social media nekt impact GTST zomercliffhanger

6 juli 2021 08:41 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Op Videoland is te zien hoe het 31e seizoen van GTST uitmondt in een spannende cliffhanger op leven en dood. Maar social media heeft de impact van de zomercliff wel ernstig ondermijnd.

De makers van GTST drukken doorgaans de cast op het hart discreet om te gaan met informatie over de serie. Telefoons zijn verboden op de sets om te zorgen dat niets vroegtijdig uitlekt. Maar soms gaat het toch mis.

Ilyas bloedt dood

GTST stuurt kijkers de zomer in met de vraag of Ilyas (Hamza Othman) volgend seizoen van de partij is in de serie. Het ziet er slecht uit voor de Marokkaanse winkelmanager nadat hij achteloos is neergestoken als wraakactie bedoeld voor zijn broer Marwan (Hassan Slaby). 

Instastories

Maar oplettende fans van Hamza konden al ruim een maand voor de zomercliff op zijn Instastories zien dat de 22-jarige acteur nog altijd opnames heeft voor de soap. Hij deelde een foto van een script, discreet afgedekt om niet teveel prijs te geven. Maar in dit geval is de aanwezigheid het script an sich al bewijs dat zijn personage de steekpartij kan navertellen.

Meer over