Op reis met Nina

Zo gaat Marly van der Velden op zwangerschapsverlof in GTST

3 juni 2021 10:41 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Marly van der Velden verwacht binnenkort haar derde kindje, reden voor haar GTST-personage Nina om weer enige tijd uit Meerdijk te verdwijnen. Het is duidelijk hoe de schrijvers ditmaal haar zwangerschapsverlof in de soap verwerken.

Vaste kijkers van GTST is het niet ontgaan: actrice Marly van der Velden is in verwachting. Binnenkort gaat ze in de serie met verlof en de makers hebben een creatieve oplossing bedacht.

Verdoezelen

Marly's personage Nina is niet zwanger, dat betekent dat de makers al maanden bezig zijn om haar gestaag groeiende babybuikje subtiel te verdoezelen. In eerste instantie lukte dat met losse, wijdvallende kleding. Inmiddels zijn we in de fase beland dat Nina steeds iets voor haar buik houdt. Van een jas tot grote enveloppen, pakketjes of zelfs een complete paspop.

Hong Kong

Bij Marly's vorige twee zwangerschappen werd Nina ook langere tijd uit de serie geschreven. In 2014 belandde ze in een voortslepende coma, in 2017 verdween Nina maanden naar Hong Kong om daar de Aziatische tak van haar modemerk La Nina op te zetten. Aan Televizier verklapte Marly al eerder dat de reden voor haar derde verlof positief zal zijn.

Indonesië

Ook deze keer blijkt mode de reden voor Nina's vertrek uit het soapdorp. Op Videoland is al te zien hoe Nina samen met Bing aan een nieuwe kledinglijn werkt om La Nina een doorstart te geven. Ze heeft een speciaal soort materiaal op het oog dat alleen in Indonesië te vinden is. Als ze de opdracht krijgt, waar het wel naar uitziet, dan zal ze naar de gordel van smaragd moeten voor uitgebreid veldwerk naar geschikte stoffen en fournituren. Dat zou zomaar eens weken, zo niet maanden kunnen duren. Zeker als ook de kinderen meegaan. 

Meer over