Nieuwe televisieklus

Henny Huisman gaat nazorg doen voor Veronica Inside

30 Januari 2019 11:00 | sport | Door Televizier

© ANP
Henny Huisman heeft een nieuwe baan te pakken. Hij gaat de komende tijd voor het radio- en televisieprogramma Veronica Inside werken. Als bemiddelaar.

Als eerste klus stort Henny Huisman zich op de ruzie tussen André Hazes en presentator Wilfred Genee. De zanger zegde een bezoek aan het programma af omdat Genee iets onaardigs over een liedje van hem had gezegd. Gelukkig hebben we Henny nog, want die denkt de twee binnen een paar dagen weer samen aan tafel te hebben.

Henny Huisman

André moet net als zijn vader tegen een stootje kunnen, vindt Henny Huisman. Dat analyseerde hij dinsdagavond in de radiovariant van Veronica Inside, toen de mannen bekendmaakten dat Huisman als bemiddelaar gaat optreden. Hij zal ook optreden als Johan Derksen of René van der Gijp iemand beledigen, dus we verwachten dat hij zich de komende tijd niet hoeft te vervelen.

Sinterklaas

Huisman zal met het slachtoffer gaan praten en zorgen voor begrip rondom de gevoelens van de beledigde partij. En dat men dan bij hem uitkomt, begrijpt hij wel. Huisman: "Ik heb toch een beetje sinterklaasachtig imago. Het hangt een beetje aan mij dat ik de man ben die alles wel gedaan krijgt."

Meer over