Tex de Wit

Makkelijk Scoren maakt sport grappig

Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van de Reve hebben een groot doel met hun sportprogramma Makkelijk scoren. Ze willen sport grappig maken.

De Wit, Van het Reve en Smit nemen in Makkelijk scoren in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Volgens de makers is het een perfect programma voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten of het eigenlijk graag vaker zouden willen kijken maar er in de praktijk haast nooit aan toekomen door de 24-uurs economie.

D2

Leuk wordt het vast en zeker met Makkelijk scoren, omdat de drie presentatoren de nodige komedie-ervaring hebben bij bijvoorbeeld Zondag met Lubach. Bovendien hebben De Wit, Van het Reve en Smit op respectabel niveau gevoetbald dus aan deskundigheid zal het niet ontbreken. Ze schopten het allen tot de D2 van hun amateurclubs.

De Elfstedentocht van 2011

De voorlopige samenvatting van het programma is veelbelovend: 'De makers beloven schokkende analyses, onthullende reportages, filmpjes waar een ander geluidje onder is gezet voor komisch effect, en natuurlijk huisdichter Rico Verhoeven. In de rubriek Totaal Andere Tijden Sport wordt teruggeblikt op vergeten sportverhalen, zoals de krankzinnige Elfstedentocht van 2011.'

Makkelijk Scoren is vanaf 10 februari elke zondagavond te zien om 22.10 uur op NPO 3

Meer over:

Reageren