Netflix

Max Verstappen krijgt hoofdrol in Formule 1-docu

Max Verstappen speelt een grote rol in de Formule 1-documentaire die binnenkort bij Netflix verschijnt. In de eerste beelden zien we onze Nederlandse trots al prominent in beeld.

De docu zal nog voor de start van het nieuwe raceseizoen online komen. De documentairemakers keken een heel seizoen mee achter de schermen van de Formule 1. De serie gaat over de druk, de snelheid en de concurrentie. Een ware Formule 1-ervaring, van de coureurs tot de eigenaars en van de cockpit tot het managementskantoor.

Max Verstappen

Raymond Vermeulen, manager van Max Verstappen, geeft aan dat de documentaire niet alleen over zijn Max zal gaan, maar ook over andere coureurs. "Ik snap dat Netflix Nederland Max uitlicht in de teaser, maar de documentaire is heel evenwichtig en in samenhang, qua teams en rijders", zegt Vermeulen. "Max is er een onderdeel van, net zoals de anderen.’"

In seizoen 2018 was Red Bull een grote speler; de duels tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn veelbesproken. Dus die hoofdrol zou helemaal niet zo gek zijn.
Wij geloven in je, Max.

Meer over:

Reageren