Airen Mylene werkt aan nieuw reis- & eetprogramma op SBS 6

2 oktober 2015 12:43 | sterren | Door Televizier

© SBS

De loopbaan van Airen Mylene zit in de lift. Ze is binnenkort te zien als co-host van Het Beste Idee van Nederland maar ze werkt ook aan nieuwe tv-projecten.

Airen Mylene (30) begon in 2013 bij SBS achter de desk van Shownieuws, maar al snel bleek ze heel wat meer in haar mars te hebben.

Nieuw contract en nieuwe kansen

Ze kreeg haar eerste kans meer van zichzelf te laten zien in Surprise, Surprise. Haar bijdrages vielen zo goed in de smaak dat SBS haar contract eind mei verlengde. Daarnaast kreeg ze er een nieuw programma bij: De 25. Ook presenteert ze binnenkort Het Beste Idee van Nederland samen met Jochem van Gelder. Maar aan Televizier.nl vertelde de ambitieuze Airen dat er nog meer op stapel staat.

Airens reisprogramma

Volgens Airen wordt er momenteel gepraat over een reis & eetprogramma dat ze zou gaan presenteren: "Dat zou ik heel vet vinden!
Het idee is simpel: op reis naar mooie landen en daar de plaatselijke keuken verkennen. Dat lijkt me enorm leuk, omdat het twee dingen combineert waar ik enorm van houd. Ik ben er in de luwte al mee bezig." Dit seizoen staan er mogelijk nog andere tv-projecten voor de presentatrice op stapel, onder meer een mogelijke terugkeer van Surprise Surprise, maar daar durft ze nog niets over te zeggen.

Airens talkshow

Wel spreekt ze de voorzichtige wens op den duur een eigen talkshow te willen: "Dat is iets wat ik in de toekomst wel (zeker) ambieer, maar ik vind de tijd en mezelf daar nog niet rijp voor. Als ik zou moeten kiezen voor een heel nieuw programma, dan ga ik voor een spelshow. Al was het maar om me nog ‘allrounder’ te maken.."

Meer over