Albert Verlinde blijft ondanks fusie bij RTL Boulevard

18 december 2014 09:22 | sterren | Door Televizier

© RTL - William Rutten

Albert Verlinde blijft de komende tijd gewoon entertainmentdeskundige bij RTL Boulevard. De roddelkoning van Nederland combineert dit met zijn baan bij Stage Entertainment.

Albert Verlinde is de nieuwe algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland. Ondanks zijn nieuwe, drukke baan blijft hij de kijkers van RTL Boulevard trakteren op de nieuwste roddels. “Ik heb het produceren en het presenteren de afgelopen jaren altijd kunnen combineren. Ik ga nu verder met een nog grotere organisatie om mij te ondersteunen. Ik, en ook Joop, gaan ervan uit dat ik deze twee functies kan blijven combineren“, aldus Albert.

Albert Verlinde

Albert Verlinde heeft zich goed voor kunnen bereiden op zijn nieuwe baan, hij en Joop van den Ende waren al twee jaar in gesprek over de fusering. De 73-jarige mediamagnaat heeft daarom alle vertrouwen in Verlinde. “Ik ben ervan overtuigd dat Albert Verlinde voor nieuwe impulsen zal zorgen in ons Nederlandse bedrijf en verheug me op onze nieuwe samenwerking met Albert“, meldt Joop van den Ende.

Joop van den Ende wilde fuseren om gezondheidsredenen.

Meer over