Albert Verlinde hekelt term toyboy

De dates van onder meer Onno Hoes zijn vaak erg jong, ze worden daarom vaak bestempeld tot toyboy. Albert Verlinde vindt dit ronduit verschrikkelijk.

Onno Hoes werd meerdere malen gesnapt met een toyboy, al mogen we die term als het aan Albert Verlinde ligt niet meer gebruiken. “Ik wil één ding kwijt, en dat heeft niets te maken met Onno, maar ik vind het woord ‘toyboy’ ondertussen een homodiscriminerende lading krijgen. Dat zou je eens met een vrouwelijke studente moeten proberen. Van: ‘De stoeipoes van die of die’“, vertelt hij in RTL Boulevard.

Onno Hoes 

Onno Hoes werd onlangs gezien met een Palestijnse jongeman tijdens de Amsterdam Fashion Week. “Ik vind dat als een jongen van de Gazastrook vlucht, hier in Nederland komt, een studie doet, zich politiek inzet, je met iemand naar een modeshow gaat en je jezelf terugziet in een krant of op een internetsite als zijnde een toyboy, niet kunnen“, besluit de entertainmentdeskundige.

Toyboy

Zanger Alberto trekt zich niets aan van de opmerking van Verlinde. Hij trekt de carnavalskraker Onno, mag ik je toyboy zijn, dan ook niet terug.

Reageren