Ondanks aankoop appartement...

André van Duin blijft tóch in Amsterdam wonen

26 januari 2020 13:17 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Een kleine week na het overlijden van zijn echtgenoot Martin zette André van Duin hun grachtenpand in de verkoop. De 72-jarige komiek komt daar echter nu op terug.

Aan de Telegraaf verklaart André dat hij misschien toch wat te overhaast was in zijn besluit.

Martin Elferink

Vorige week onthulde André nog dat hij in de loop van 2019 al had besloten samen met zijn man Martin te verhuizen naar een gelijkvloers appartement buiten het centrum van Amsterdam om samen nog zo lang mogelijk te genieten. Martin had ook meegedacht over het interieur en André was klaar om in alle rust buiten de hoofdstad een nieuwe start te maken.

Vijftien jaar liefde

Toen Van Duin vorige week de verkoop bekend maakte, had hij al direct twee partijen die het monumentale grachtenpand wel zagen zitten. Hun interesse bracht hem aan het twijfelen: "Wat een mooi huis, en dit en dat, en die tuin, eigenlijk was ik het wel met ze eens. Ik heb op de gracht alles wat ik wil. Vijftien jaar liefde zit er in dat pand. Het is groot, ja, en Martin en mij leek het eerst een goed idee...  Toch dacht ik ineens: ’gaat het allemaal niet te snel? Waar ben ik mee bezig?".

Uit de verkoop

De Heel Holland bakt-presentator belde daarom zijn makelaar om het huis toch weer uit de verkoop te halen. Ook moest hij alle meubels en interieurelementen die hij voor het appartement had gekocht weer afbestellen. 

Meer over