Glad ijs

Angela Groothuizen haalt eigenhandig gestolen fiets terug

7 Oktober 2020 09:42 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot/RTL
Angela Groothuizen is een heel dappere vrouw. Haar fiets is namelijk gestolen en de RTL-presentatrice heeft het rijwiel eigenhandig teruggehaald.

De fiets was in Amsterdam gestolen en via het GPS-systeem vond de voormalig Dolly Dot haar stalen ros terug op de Dappermarkt. Op Twitter liet Angela aan de dief in kwestie weten dat hij wederom op zoek moet naar een andere fiets.

Nieuwe sloten

“Voor de fietsendief die vanmorgen mijn fiets heeft gestolen en ermee naar de Dappermarkt is gefietst: ik heb 'm weer meegenomen inclusief je dure nieuwe sloten. Sukkel”, schrijft de 61-jarige Groothuizen.

Glad ijs

Volgens John van den Heuvel begeeft de presentatrice met de terughaalactie zich op glad ijs. “Als de fiets wordt teruggevonden vlak na de diefstal, en er misschien nog niet eens aangifte is gedaan, dan mag je hem gewoon terughalen, maar als de fiets inmiddels weer bij een andere eigenaar is, die de fiets gewoon te goeder trouw heeft gekocht, dan mag je hem niet terugpakken”, aldus De Telegraaf-journalist in gesprek met RTL Boulevard.

Meer over