'Droom'

Anna Nooshin zet alles opzij voor presentatie Songfestival

30 augustus 2019 17:07 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa
Voor Anna Nooshin zou er een droom uitkomen als zij het Eurovisie Songfestival mag presenteren. Ze zou er zelfs ander werk voor opzij zetten.

In een gesprek met Nu.nl laat de bekende YouTuber weten alles over te hebben voor een rolletje binnen het in Rotterdam gehouden Eurovisie songfestival 2020. "Het maakt niet uit wat, al moet ik de punten oplezen in een hoekje", zo zegt de Hollands Next Top Model-presentatrice.

Wensenlijstje

De presentatie van het Europese muziekevenement staal al heel lang op haar wensenlijst, zegt Anna. "Ik heb er echt veel over nagedacht. Als ik maar iets kan doen met het Songfestival, zou dat een droom zijn die uitkomt. Ik zou er alles voor opzijzetten." Nooshin benadrukt dat ze het ESF niet wil presenteren om zichzelf ermee in de kaart te spelen, maar om een jonger publiek aan te trekken met het liedjesfestijn. "Het is belangrijk om dan diversiteit naar voren te brengen."

Nikkie de Jager

Als co-host ziet ze YouTuber Nikkie de Jager alias Nikkie Tutorials voor zich. "Dat zou ik echt fantastisch vinden en ook echt een logische zet."

Het Eurovisie songfestival wordt op 12, 14 en 16 mei georganiseerd in de Rotterdamse Ahoy. Wie de presentatie voor zijn of haar rekening neemt, is nog niet bekend. 

Meer over