Vanwege corona...

Astrid Joosten stelt huwelijk tot tweemaal toe uit

15 november 2020 10:00 | sterren | Door Jef Willemsen

© BNNVARA
Astrid Joosten was vastbesloten dit jaar het jawoord te geven, maar de presentatrice heeft haar bruiloft al twee keer noodgedwongen moeten uitstellen.

In een interview met de Telegraaf weekendbijlage Vrouw is Astrid opvallend openhartig over haar liefdesleven.

Safarireis

In 2012 verloor Astrid haar echtgenoot Willem Eemnes, maar in 2018 hervond ze de liefde bij zakenman Rob Peters die haar eind 2019 ten huwelijk vroeg tijdens een safarireis: "We zaten op het strand te eten, en opeens zat hij op zijn knie naast me, met een ring. Hij was er zo zeker van dat hij met mij oud wil worden, dat hij dacht: ik laat een mooie ring maken, trek de stoute schoenen en vraag haar. Ik zag het helemaal niet aankomen en was natuurlijk geëmotioneerd."

Corona

In eerste instantie wilde het stel afgelopen juni trouwen: "De kaarten waren al rondgestuurd, mijn jurk was uitgezocht, alles was klaar.", maar toen zorgden de coronamaatregelen ervoor dat Astrid en haar aanstaande de boel moesten uitstellen. Een nieuwe datum in september ging ook niet door omdat Astrid wel op een beetje gezellige manier wilde trouwen. 

Geen nieuwe datum

Astrid baalt er wel een beetje van: "Zonder corona was ik al maanden getrouwd. Een nieuwe datum hebben we nog niet, maar het zal zeker volgend jaar worden."

Meer over