Survivallen

Barman Victor droomt over deelname Expeditie Robinson

Victor Abeln droomt over een deelname aan Expeditie Robinson. Letterlijk. De 34-jarige barman uit First Dates hoopt dat hij nu bekend genoeg is om zijn droom werkelijkheid te maken.

Het is zelfs zo dat Expeditie Robinson een ultiem doel is, want hij is aan het First Dates-avontuur begonnen in de hoop ooit te mogen verhongeren op een tropisch eiland. Dat vertelt hij aan de VARAgids. "Expeditie Robinson, dat is echt mijn programma. Toen ik hoorde dat ik als barman een rol zou krijgen bij First Dates, dacht ik: allemaal leuk en aardig, maar dit is vooral een stap dichter bij mijn deelname aan Expeditie Robinson."

Dromen over Expeditie

Hij droomt letterlijk over het moment dat hij op een strandje in de verte staart. Victor: "Ik droom erover, een paar keer per jaar heb ik een Expeditie Robinson-droom. Het móet er een keer van komen." Hij houdt dan ook van echte mannendingen, zoals Discovery Channel kijken. Survivallen is zijn ultieme uitdaging. "Verdwaald in de jungle, klem onder een steen, iemand die twee weken op een vlot op zee dobbert – heerlijk."

Meer over:

Reageren