Ware liefde

First Dates-stelletje gaat trouwen

27 februari 2019 09:45 | amusement | Door Televizier

© BNNVARA
Cupido heeft weer eens raak geschoten. Noëlle en Kevin ontmoetten elkaar in het First Dates-restaurant en het bleek zowaar een match. Ze gaan trouwen!

Ze mogen hun collega's en vrienden bedanken voor al dit liefdesgeluk, want zij gaven het duo voor de grap op voor First Dates. De tortelduifjes namen het aanvankelijk met een korreltje zout, maar er sprong zowaar een vonkje over. Kevin vertelt het verhaal openhartig aan BNNVARA: "Tijdens de date merkte ik dat we heel veel overeenkomsten hadden. Uiteindelijk vloog de tijd voorbij, dus ik had het naar mijn zin."

Tweede date

De echte vlinders kwamen toen de camera's uit waren. Kevin appte Noëlle al de dag na het First Dates-avontuur en al snel was de tweede date een feit. Noëlle: "Een week later spraken we af. Dat vond ik super spannend, maar tijdens deze tweede date sprongen de vonken echt over. Vanaf dat moment waren we onafscheidelijk en is alles heel snel gegaan."

Trouwen

En de rest is geschiedenis. Het stelletje ging samenwonen in Amsterdam, waar ze allebei woonden. Toen kwam het huwelijksaanzoek. En nu zijn ze zelfs al met babynamen bezig. Kevin: "Eind januari lag ik in het ziekenhuis. Na een uit de hand gelopen potje paintballen met collega’s stopte mijn hart ermee. Het was heel spannend. Toen heb ik haar gevraagd. Niet op mijn knieën en zonder ring, maar in een ziekenhuisbed, de avond voor de operatie." Voor Noëlle was er maar één antwoord. "Zo’n spannende periode brengt je dichter bij elkaar en ik besefte me dat ik niemand anders wilde."

Benieuwd naar het vereeuwigde prille liefdesgeluk? Kijk hier de aflevering terug.

Meer over