Dat is niet lang

Beau van Erven Dorens geeft talkshow drie maanden de tijd

Beau van Erven Dorens doet nogal een bout uitspraak in het AD. Als de kijkcijfers van zijn talkshow Beau de komende drie maanden niet goed zijn, stopt hij er meteen mee.

Drie maanden is over het algemeen vrij kort voor een nieuw programma, maar de presentator vindt dat zijn talkshow meteen moet staan als een huis, met bijbehorende hoge kijkcijfers. En dus zegt hij het volgende in de krant: „Als de cijfers beroerd zijn, keer ik na drie maanden écht niet terug. Dat is niet leuk voor de kijker, niet voor mij en voor de zender niet lucratief. Uiteindelijk draait het om geld verdienen. En laten we eerlijk zijn: wij hebben de afgelopen jaren een enorme smak geld weggegooid op die late avond.”

Mijn probleem

Beau van Erven Dorens doelt daarmee op het laatste seizoen RTL Late Night van Humberto Tan, het avontuur van Twan Huys in hetzelfde programma en Zomer met Art. Hij is daarom van plan alles in eigen hand te houden zodat niemand anders behalve hij de schuld kan krijgen, mocht het niet goed gaan: „Als dit niet lukt, is dat mijn probleem.”

De talkshow Beau begint maandagavond om 22.25 uur op RTL 4. 

Meer over:

Reageren