Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco gaat scheiden

Droevig nieuws voor Kaley Cuoco. De ster uit Big Bang Theory en haar man, toptenniser Ryan Sweeting, hebben na nog geen twee jaar huwelijk besloten uit elkaar te gaan. 

Wat het nieuws extra wrang maakt, is dat het uitgerekend in dezelfde week valt dat haar Big Bang Theory-personage Penny in het huwelijksbootje stapte met grote liefde Leonard (Johnny Galecki).

Huwelijkscrisis

Het paar leerde elkaar in juni 2013 kennen en trouwde al op 31 december van dat jaar. In eerste instantie leek alles koek en ei. Kaley kreeg zelfs woedende feministes achter zich aan nadat ze trots in een interview verklaarde dat ze maar wat graag huisvrouw speelt en niets liever doet dan in de keuken staan voor haar man. Toch begonnen de geruchten over problemen tussen het tweetal de ronde te doen. In eerste instantie lachte Cuoco er om, maar de roddels bleken toch echt werkelijkheid.

Exit Sweeting

Volgens een woordvoerder van de twee ex-geliefden gaan Ryan en Kaley uit elkaar vanwege onoverbrugbare verschillen. Kaley heeft inmiddels alle foto's en posts met haar binnenkort ex-man verwijderd van haar social media pagina's. Maar zo makkelijk is ze waarschijnlijk niet van de tennisster af.

De Big Bang alimentatie theorie

De scheidingsprocedure kan nog weleens een langlopende, kostbare aangelegenheid worden. Als Kaley in gemeenschap van goederen is getrouwd, maakt haar ex mogelijk kans op een deel van haar Big Bang Theory inkomsten uit de 21 maanden dat ze samen waren. Dankzij een uitermate lucratief contract ontvangt Kaley een slordige één miljoen dollar per aflevering van de razendpopulaire comedy.

Reageren