Maar eerst vakantie

Bridget Maasland blijft nog drie jaar bij RTL

22 juli 2023 19:01 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Bridget Maasland blijft bij RTL. De 48-jarige presentatrice kondigt op Instagram aan dat ze drie jaar heeft bijgetekend bij de zendergroep.

In de week dat RTL een boegbeeld op de late avond verloor met het vertrek van Eva Jinek, blijkt dat een icoon van de vooravond behouden blijft: Boulevard-gezicht Bridget heeft haar arbeidsovereenkomst verlengd.

Japan

Bridget zette eerder deze week haar krabbel onder het nieuwe, driejarige contract. Ze maakte het vrijdagavond bekend in haar stories op Instagram, nadat ze haar laatste aflevering van RTL Boulevard had gepresenteerd voor haar vakantie. Samen met zoon Mees gaat de presentatrice naar Japan.

Bridget geniet van een welverdiende vakantie
Bridget geniet van een welverdiende vakantie

Boulevard

Bridget Maasland maakte in 2016 de overstap van SBS naar RTL 4 waar ze in eerste instantie als verslaggever bij RTL Boulevard aan de slag ging. Al snel werd ze een van de vaste anchors van de goedbekeken entertainmentrubriek. De vraag is of Bridget in haar nieuwe arbeidsovereenkomsten ook heeft vastgelegd dat ze andere titels mag presenteren.

Zwakste Schakel

In het verleden was dit wel een eis van Maasland die zelf ook graag meedenkt over programma's. Maar nadat titels als De zwakste schakel en haar versie van Hotter than my daughter een stille kijkcijferdood stierven werd het wat betreft solo presentatieklussen rustig. Wel is Maasland een graaggeziene kandidaat in andere RTL-programma's als Het perfecte plaatje en The masked singer.

Meer over