Carice van Houten is 'presenter' tijdens MTV EMAs

Carice van Houten zal tijdens de MTV Europe Music Awards een zogenaamde presenter zijn. Dat betekent dat zij een act gaat aankondigen of een award uitreikt.

Carice van Houten is natuurlijk internationaal bekend dankzij haar rol in Game of Thrones. Ze is niet de enige Nederlander die op 10 november een rol krijgt bij de MTV EMAs, dj Afrojack zal namelijk een spetterend optreden verzorgen.

Snoop Dogg en Robin Thicke

Ook een groot deel van de rest van de line-up is inmiddels bekendgemaakt. Katy Perry, The Killers, Snoop Dogg, Miley Cyrus en Robin Thicke zullen optreden in het Ziggo Dome. Of Robin en Miley weer zo'n spraakmakend optreden gaan geven als bij de MTV VMAs moeten we nog even afwachten.

Fans doen auditie

Voor fans van de Europe Music Awards is het mogelijk om bij de awardshow aanwezig te zijn. Op 2 en 3 november moeten zij tijdens een auditie van 30 seconden de jury overtuigen waarom zij erbij moeten zijn. Dit kan door middel van bijvoorbeeld zang, dans of een gedicht. De uitverkorenen krijgen een speciale plek in de Ziggo Dome.

Reageren