Bij monde van Albert Verlinde

Carlo Boszhard geeft uitsluitsel over kinderwens

27 januari 2022 10:47 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Het is de vraag die Carlo Boszhard in vrijwel ieder interview gesteld wordt: wil hij kinderen? Het RTL-icoon geeft een definitief antwoord. 

In de podcast van Paul de Leeuw staat Boszhard (52) stil bij de kinderwens die hij en zijn partner Herald Adolfs (45) koesteren. Reden voor Albert Verlinde om namens Shownieuws te bellen met de presentator.

Te oud

Volgens Verlinde is Carlo klaar met de best wel beladen vraag of hij kinderen wil: "Het is hartstikke vervelend dat het nooit gelukt is. We hebben best wel ideeën in die richting gehad. Maar we waren eigenlijk al te oud toen we er aan begonnen. Dus wil je alsjeblieft zeggen, namens mij: "Nee, die Boszhard is gewoon te oud!"

Adoptie

Carlo en Herald zijn al samen sinds 2008. Ze waren in alle stilte zo'n twee jaar bezig de mogelijkheden voor adoptie te verkennen, maar eind 2018 maakte Adolfs bekend dat dit toch geen optie is: "Wij hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij ons past en belangrijker: wat goed voelt. Daaruit hebben we moeten concluderen dat de ideale situatie voor ons niet bestaat. Daarmee houdt onze zoektocht op."

Meer over