'Laster'

Carlo Boszhard klaagt Roddelpraat aan na aantijgingen grensoverschrijdend gedrag

23 februari 2022 22:53 | sterren | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland/Tom Cornelissen
Carlo Boszhard is voornemens aangifte te doen tegen Jan Roos. De presentator van YouTube-juicekanaal Roddelpraat beticht de RTL-ster van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

In de meest recente aflevering van Roddelpraat gaat Jan Roos in op een verhaal dat weekblad Story enkele weken geleden aankondigde over een RTL 4-presentator die over de schreef zou zijn gegaan met jonge mannen.

RTL 4

Sindsdien heeft Story niet meer over de zaak bericht, waardoor de makers van Roddelpraat gingen rondbellen. Volgens Jan Roos zou Story door RTL 4 zijn gesommeerd te stoppen met het onderzoek. Daar had hij zelf geen boodschap aan. Hij beweert namelijk dat meerdere bronnen onafhankelijk van elkaar bevestigen dat het zou gaan om Carlo Boszhard. 

Reactie Carlo

Carlo Boszhard laat via Instagram weten de bewuste uitzending van Roddelpraat "vol ongeloof" te hebben bekeken. "Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid en er aannames worden gedaan die totaal niet waar zijn."

Aangifte

Carlo is niet van plan het er bij te laten zitten. In hetzelfde bericht kondigt hij aan aangifte te gaan doen wegens laster. Dat is niet de enige zaak waar Jan Roos en de makers van Roddelpraat mee te stellen hebben. Ook Famke Louise spande onlangs een kort geding tegen het juice-kanaal aan omdat ze een niet-uitgebracht lied van haar hadden gebruikt.

Meer over