Zielig

Caroline uit Chateau Meiland heeft burn-out

3 Oktober 2019 14:06 | sterren | Door Constance van Amstel

Martien en Erica Meiland moeten het voorlopig alsnog zonder hun trouwe huisvriendin Caroline stellen. De medewerkster van Chateau Meiland is getroffen door een burn-out.

Het harde werken in het Franse kasteel van de familie Meiland is huisvriendin Caroline van Eeden niet in de koude kleren gaan zitten. De medewerkster heeft een burn-out.

Geen contact!

De Telegraaf constateerde via de Instagram van Caroline, die juist onlangs weer was teruggekeerd naar het kasteel uit de realityserie Chateau Meiland, dat ze elders op vakantie is. Gevraagd naar deze vakantie, reageerde Caroline volgens De Telegraaf met de woorden: "Ik wil geen contact! Ik heb een burn-out en ben voorlopig op vakantie".

Caroline was een paar weken geleden al eens vertrokken uit Frankrijk. Ze had al zeven maanden hard gewerkt in het kasteel en was naar eigen zeggen 'ka-pot'. Toch keerde ze terug om in ieder geval de opnames van het tweede seizen van het voor de Gouden Televizier-Ring genomineerde Chateau Meiland af te maken voor SBS6. Inmiddels zijn die opnames kennelijk achter de rug en kan Caroline eindelijk van haar welverdiende rust genieten tijdens een vakantie met een vriendin.

Gouden Televizier-Ring

De Gouden Televizier-Ring wordt op 9 oktober uitgereikt in Afas Live in Amsterdam. De andere twee genomineerden zijn Expeditie Robinson en Beste Zangers.

Meer over