'Ik denk aan alle gedupeerden'

Chantal Janzen laat terugkeer bij The Voice in het midden

15 februari 2022 11:00 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Chantal Janzen is een maand na de onthullingen over misstanden bij The voice niet bezig met de vraag of de talentenjacht ooit nog terugkomt. De presentatrice voelt zich een buitenstaander in de situatie.

In een interview met RTL Boulevard vertelt Janzen voor het eerst op televisie over de situatie bij The voice, die ze eerder op Instagram al scherp veroordeelde.

Slachtoffers

Chantals gedachten zijn nog steeds in de eerste plaats bij de slachtoffers voor wie het een vreselijke situatie is. Ook vindt ze de situatie frustrerend voor iedereen die bij de talentenjacht betrokken was en geen idee had wat speelde. 

Toekomst

Als reactie op de onthullingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The voice verklaarde coach Anouk direct te stoppen. Chantal heeft nog niet nagedacht over haar toekomst bij de show: " Ik moet dit even gewoon aankijken. Je bekijkt zoiets toch voornamelijk als buitenstaander. Ik denk ook niet aan The voice. Ik denk aan alle gedupeerden. Het is in mijn idee ondergeschikt wat er daarna met het programma gebeurt."

Meer over