Na Johnny de Mol

Comedy Central gaat Ali B. roasten

11 Juli 2019 12:12 | sterren | Door Irma Tomas

© COmedy Central
Na Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol is Ali B. de volgende in de jaarlijkse Roast of Comedy Central. Ali wordt op 17 december flink te grazen genomen door vrienden en mensen die hem minder goedgezind zijn.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Ali B. heeft er zin in en stelde een opmerkelijke eis voordat hij ja zei tegen de roast: „Ik ben al jaren fan van The roast. Voorwaarde voor mij om mee te doen, was dat het niet scherp en hard genoeg kan. Toen dat werd toegezegd, zei ik gelijk ja!” Door wie de presentator/rapper straks in de maling wordt genomen, is nog niet bekend, al lijkt het voor de hand te liggen dat Peter Pannekoek weer mee zal doen. Hij was tot nu toe bij iedere roast van de partij en staat inmiddels bekend als de koning van de roast. 

Natte borst

Volgens Maurice Hols van Comedy Central is Ali de ideale gast. „Iedereen kent Ali, hij wordt gerespecteerd in zijn vak, maar is niet bij iedereen even geliefd en dat is het perfecte profiel voor een Comedy Central Roastee. Daarnaast omarmt hij zelfspot en heeft hij vorig jaar op de loper bij The Roast of Johnny de Mol nog geroepen dat je alles over hem mag zeggen mocht hij geroast worden. Hij mag zijn borst nat gaan maken”

Huilen

Bij Ali B. kun je best wat kanten uit als grappenmaker. Hij heeft een verleden als knuffelmarokkaan, barst om het minste geringste in huilen uit op televisie en werpt zich tegenwoordig op als selfhulpgoeroe

 

Meer over