Corry gaat trouwen

Corry Konings wil trouwshow op tv

29 juni 2018 14:50 | sterren | Door Televizier

© ANP
Het lukt Corry Konings maar niet om de ideale man te vinden. Daarom ziet ze het wel zitten om net als Gordon een eigen trouwshow op televisie te krijgen. Ons lijkt het een puik idee!

Corry vindt het jammer dat ze al een poosje alleen is. “We zijn deze zomer een compleet decennium verder en ik ben nog altijd alleen. Zo’n trouwshow die Gordon heeft gedaan, lijkt mij ook wel wat. Alleen dan niet meteen met een altaar en het jawoord erbij, maar iemand rustig en op mijn manier leren kennen”, vertelt ze aan De Telegraaf.

Het bed in met Corry

Corry weet precies wat ze wil. “Ik duik niet meteen met elke vent het bed in, ik kijk wel uit. Maar geloof mij maar, ik weet precies hoe ik het moet aanpakken. Ik heb alle soorten, maten en smaken al een keer gehad, dus ik weet exact wat ik wel en vooral ook niet wil.”

Stamppot

Zie jij een relatie met Corry wel zitten? Je bent niet de enige. Op haar haar vakantieadres in Spanje wordt ze constant versierd door de meest exotische mannen. “Wisten zij veel dat ik alleen op nuchtere mannen val die van een stamppotje houden.” Neem dus voor de eerste date met Corry een cursus koken met boerenkool. Je maakt er gegarandeerd indruk mee.

Lees ook:  Gordon is getrouwd met niemand!

Meer over