Gordon is getrouwd met niemand!

14 December 2017 22:13 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Het had wat voeten in de aarde, maar Gordon is eindelijk aan de man... Zichzelf. De zoektocht in Gordon gaat trouwen... maar met wie? eindigde met een ja-woord voor zijn eigen geluk.

De makers van de tv-zoektocht voerden de spanning in de laatste aflevering vakkundig op. Tot het laatste moment bleef het onduidelijk voor wie Gordon uiteindelijk zou kiezen.

Safarimoord

Even leek de keus onverwacht eenvoudig toen tijdens een laatste duo date het noodlot toe dreigde te slaan. Gordon was met zijn mannen op safaritocht en genoot van va de big five tot de auto van Rogier ineens werd belaagd door een hongerige leeuwin. De immer grappende Manuel zat veilig in een voertuig met Gordon en had zoals altijd een guitige kwinkslag paraat.

Afbeelding

Op de klippen

Na tig terugblikken en twee reclameblokken was er geen ontkomen meer aan. Op de kliffen van Kaapstad, een uur voor de ceremonie, dwong ceremoniemeester Gerard zijn valse stiefzuster de definitieve keus te maken. Gordon liet eerst de hoop van bad boy Manuel op de klippen lopen door hem na tig loftuitingen te melden dat 'ie het toch niet ging worden. Daar leek de Italiaanse steward/psycholoog/banketbakker echter niet bijzonder rouwig om.

Afbeelding

Nadat Manuel en zijn vertaler uit de buurt waren sprak Gordon nog wat liefs over de man die bijna meneer Heuckeroth was: "Je kunt hem vertrouwen tot aan de keukendeur zou mijn moeder zeggen". Ciao bello!

Vlinderhuwelijk

Daarmee leek de keus gemaakt: tot Rogier te horen kreeg dat Gordon niet volledig verliefd op hem was. Ondanks alle tekenen: de vele vlinders die hij als tekens van zijn overleden ouders had gekregen en zouden wijzen op het feit dat Rogier de ware was, Gordon was niet volledig verliefd. En bij twijfel niet doen, was zijn conclusie: "Het komt niet overeen met mij, als mens, als persoon". Daarmee vloeiden de tranen en werd het voor niemand echt nog gezellig. Ook niet voor de huwelijksgasten die voor niks in wit uitgedost waren.

Afbeelding

Zoektocht

Gordon hield voor alle aanwezigen nog een dankwoord dat hij afsloot met wijze woorden: "Geloof altijd in de liefde. Dus ik zeg: alle vlinders de ik heb gezien, zaten niet in mijn buik." Als ode aan de liefde liet hij daarop een rieten mand vol witte vlinders los.

De zoektocht gaat door. 

Lees ook: Zijn zus had het niet bij het rechte eind

Meer over