In Zuid-Afrika

Dave Roelvink blijft twee weken langer in afkickkliniek

16 oktober 2023 14:02 | sterren | Door Tessa Kok

Eind september werd duidelijk dat realityster Dave Roelvink een terugval heeft gehad en opnieuw is opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Vader Dries Roelvink heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat zijn zoon nog niet terugkomt naar Nederland.

Langer in kliniek

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Dries dat Dave nog niet naar huis komt, maar dat hij nog twee weken langer blijft. Wel vertelt hij dat het verder goed gaat met zijn zoon. ''Hij sport veel en heeft meerdere keren per dag therapie'', laat hij erover uit.Dries liet eerder al weten dat hij momenteel weinig contact met hem kan krijgen.

Tegen RTL Boulevard zegt de zanger dat hij en Dave's vriendin Jazzlyn eens in de paar dagen even met hem mogen bellen.. De zanger laat weten dat zijn zoon in ieder geval voor 30 oktober weer thuis is. Dat is de dag dat zijn zoontje Dean twee jaar oud wordt. ''Hij mist zijn gezinnetje enorm'', aldus Dries.

Afkicken

Het is niet de eerste keer dat Dave in een afkickkliniek is beland. Hij werd een paar jaar geleden al eerder opgenomen voor zijn drank- en cocaïneverslaving. Eind september bleek dat het toch mis is gegaan en dat hij zich weer heeft laten opnemen. De realityster heeft zelf besloten om maatregelen te nemen.

Meer over