Niet opgeven

Dave Roelvink blikt terug op deelname Special Forces VIPS

18 januari 2022 16:40 | sterren | Door Esther Hut

© Shotbysud

Gisteren was de ontknoping van Special Forces VIPS te zien op Videoland. Dave Roelvink zat bij de laatste vier kandidaten en deelt nu zijn ervaring over het zware avontuur.

Special Forces VIPS

Tien bekende Nederlanders lieten hun luxeleventje achter zich en reisden af naar Slovenië om twee weken lang een militaire training te volgen met de Special Forces. Slechts vier van hen wisten zich staande te houden; de rest gaf op en moest naar huis. Tim Haars, Nouchka Fontijn, Giel Beelen en Dave Roelvink schopten het tot het einde. Maar nipt voor de finish viel Dave af.

Dave Roelvink

Zelf geeft hij niet op, maar de staf vindt dat hij zich nog door moet ontwikkelen, ondanks dat ze ook goede eigenschappen bij hem terugzien.

"Dit was hem dan, wat een mega ervaring. Trots dat ik tot de laatste dag dit vol heb weten te houden. Mijn eigen doel was NIET opgeven, en dat is me gelukt. Ik wil jullie bedanken voor alle prachtige berichten die jullie hebben gestuurd de afgelopen weken over mijn deelname," zegt Dave op Instagram.

"Ook wil ik de STAFF bedanken voor de tijd die ze voor ons hebben genomen en me hebben laten zien wat er allemaal in me zit. Wat een helden zijn zij en wat een respect heb ik voor wat zij gedaan hebben in hun leven."

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Dave liet in de zware strijd onder andere Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Roy Meyer, Giel Beelen en Imanuelle Grives achter zich.

Meer over