Dave Roelvink wordt vervolgd voor diefstal uit villa

26 maart 2015 09:00 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

Dave Roelvink moet voor de rechter verschijnen. Hij wordt verdacht van diefstal uit de villa van de familie Pach, tijdens een feestje met vrienden.

Dave Roelvink zou juwelen en iPads hebben gestolen uit het huis van McDonalds-ondernemer Pach en moet zich daarom binnenkort voor de rechter verantwoorden, bevestigt het Openbaar Ministerie aan De Telegraaf.

Familie Pach

De vermeende diefstal vond plaats tijdens een feestje in het huis van de familie Pach in Burgerbrug. De gebeurtenissen daar hielden Nederland flink bezig. Naast het feit dat er juwelen, kleding en elektronica waren verdwenenverscheen er ook een sekstape op internet waarop Dave oraal wordt bevredigd door de dochter des huizes.

Vervolging

"Er is een vervolgingsbeslissing genomen door het Openbaar Ministerie," bevestigt de advocaat van Dave aan RTL Boulevard. "Als diefstal niet bewezen kan worden, wordt hij vervolgd voor heling." Of ook de verspreiding van het seksfilmpje nog tot vervolging leidt, wordt later pas bekend. De familie Pach is in ieder geval blij met de huidige ontwikkelingen. "We zijn blij dat het OM dit als een bewijsbare zaak ziet. Het is een goed begin," laat hun advocaat weten aan De Telegraaf.

De Roelvinkjes

Dave is bekend als zoon van volkszanger Dries Roelvink en als deelnemer van Sterren Springen op SBS 6. Sinds kort schittert hij samen met zijn vader in de reallifesoap De Roelvinkjes op RTL 5.

Lees ook:
Dave Roelvink wil niet meer dagenlang in bed liggen.

Meer over