Drank en drugs

Dave Roelvink zat in afkickkliniek

18 mei 2022 12:20 | sterren | Door Irma Tomas

© ANP
Dave Roelvink worstelde jarenlang met een drank- en drugsprobleem. Hij verkeerde zelfs een tijdje in een afkickkliniek.

In een emotionele video op Instagram vertelt een vers geschoren Dave dat hij niet om kon gaan met de roem op jonge leeftijd. Hij vond het moeilijk dat iedereen een mening over hem had en probeerde zijn gevoelens met drank en drugs te verdoven. Volgens de 28-jarige zoon van Dries ging het een periode bijzonder slecht met hem en deed hij de mensen om hem heen veel pijn. 

Najib Amhali

De afkickkliniek waar hij zichzelf twee jaar geleden meldde was uiteindelijk de redding. En dat is ook de reden dat Dave samen met o.a. Najib Amhali vorig jaar een eigen afkickkliniek in Abcoude begon. Hij wil andere mensen helpen met hun verslaving. Najib Amhali weet ook waar hij over praat. De comedian worstelde in het verleden met een drugsverslaving. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Dave is fit

In zijn jongere jaren kwam Dave regelmatig negatief in het nieuws. Hij kreeg in 2017 en 2018 bijvoorbeeld taakstraffen van de rechter voor heling van sieraden en dronken rijden. Dat het beter gaat met Dave was onlangs duidelijk te zien in Special Forces Vips op Videoland waarin hij hartstikke fit bleef. Dave werd dit jaar ook vader van zoontje Dean.

Meer over