Dean Saunders bedreigt Albert Verlinde: "Ik sloop je"

Dean Saunders heeft het helemaal gehad met Albert Verlinde. Hij vindt het niet kunnen hoe de RTL Boulevard-expert over zijn broer Ben praatte.

Dean Saunders is helemaal klaar met Albert Verlinde na de berichtgeving over de vechtpartij waarbij zijn broers Ben en Jamie Saunders betrokken waren. Dean bedreigt Albert voor de camera's van Shownieuws: "Ik hoop dat jullie dit gaan uitzenden: Kwalbert Verlinde, jou moet ik niet tegenkomen in een donker steegje, want ik sloop je!"

Verkeersregelaar

Ben Saunders mishandelde vorige week samen met broertje Jamie een verkeersregelaar, die daar een hersenschudding en een gebroken kaak aan overhield. De tattookoning noemde het zelf een 'corrigerende tik'. Dean zegt nu dat hij met zijn broers, de verkeersregelaar en de burgemeester van Hoorn om de tafel wil voor een gesprek.

Spijt

Terwijl Ben Saunders nog steeds geen spijt heeft van de mishandeling, neemt Dean zijn opmerking tegen Shownieuws snel terug. Aan NU.nl laat zijn management weten: "Ze spraken hem op een emotioneel moment en hij vindt dat hij het niet had moeten zeggen." Als Dean en Albert elkaar ontmoeten, zal Verlinde gewoon een hand krijgen. Toch blijft Dean erbij dat hij 'nieuwsberichten die niet op feiten zijn gebaseerd' frustrerend vindt.

Lees ook:
Dean Saunders bedreigt PowNews-reporter

Reageren