Portugal

Dyantha Brooks laat Shownieuws tijdelijk voor wat het is

5 Mei 2021 09:50 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Kijkers van Shownieuws moeten het de komende tijd doen zonder Dyantha Brooks. De presentatrice kiest er namelijk voor om voor langere tijd naar het buitenland te gaan.

Dyantha reist samen met haar vriend Mick en Davis naar het huis van schoonvader Erik de Vlieger in Portugal.  “Ik heb altijd gedacht: waarom gaan wij daar ook niet lekker wonen? Maar goed, wij hebben beiden werk hier. Maar ons zoontje gaat eerdaags naar school en nu zitten wij dus nog niet vast aan die schoolvakanties. We hadden zoiets van: laten we dit doen nu het nog kan”, zegt Dyantha in de Shownieuws-podcast.

Moeder 

In Portugal hoeft ze even niet aan werk te denken en kan ze fulltime moeder spelen voor zoon Davis. “We hebben een kleuter van 3,5, dus ik ga daar achteraan rennen. Het is wel even een lekker vooruitzicht.”

Terugkeer 

Dyantha weet al wel wanneer ze weer terug naar Nederland komt, zo is te lezen op Instagram. Over ruim anderhalve maand is ze weer in ons koude kikkerlandje. Of ze dan ook direct haar opwachting maakt bij Shownieuws, is nog niet bekend.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks)

Meer over