'Rik' wil emigreren

Ferri Somogyi hint op GTST-exit

1 Juni 2020 11:55 | sterren | Door Faye Heijnis

© ANP
Ferri Somogyi is natuurlijk onsterfelijk als Rik uit GTST. Maar het lijkt er een beetje op alsof we binnenkort afscheid van hem moeten nemen in de soap. Ferri wil namelijk emigreren.

En snel ook, als het aan hem ligt.

Teleurstellende American dream 

In 2002 emigreerde Ferri al naar Amerika, om vijf jaar later teleurgesteld weer terug naar Nederland te keren. Zijn American dream kon niet gerealiseerd worden. Hij wil dan ook niet meer teruggaan naar Amerika, maar verkassen naar een ander Europees land ziet hij zeker wel zitten. 

'Morgen vertrekken' 

"Europa heeft genoeg mooie plekjes waar ik me thuis zal voelen", laat de acteur weten aan Story. "Het fijne is dat Noëlle (zijn vrouw, red.) net zo avontuurlijk en reislustig is ingesteld als ik. Ook zij is iemand die zomaar alles achter zich kan laten om op een andere plek opnieuw te beginnen." Als het aan Ferri ligt emigreren ze gauw. Heel gauw. "Zeker wanneer de kinderen nog jong zijn, is dat makkelijker te realiseren. We kunnen dus morgen vertrekken." 

Exit Rik? 

Betekent dit dan dat we na de zomer afscheid moeten nemen van Rik uit GTST? Momenteel heeft hij een nog bruisende verhaallijn lopen met soap-vriendin Shanti (Bertrie Wierenga), met wie hij een kind probeert te krijgen. Maar misschien loopt de relatie in het nieuwe seizoen van GTST wel spaak... Ferri noemt vooralsnog geen concrete emigreerplannen. Hij heeft bovendien in oktober nog een nieuw huis gekocht in Laren.

Meer over