Ferry pikant

Ferry Doedens gooit het over pikante boeg na GTST-exit

29 december 2020 17:26 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Ferry Doedens heeft een nieuwe bron van inkomsten sinds hij eind november vertrok bij GTST. De ex-soapie is actief op OnlyFans, het social media platform waar hij tegen betaling nietsverhullende beelden deelt.

Ferry verliet GTST onlangs in goed overleg. Hij zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging, zeker nu de dertig naderde en hij zich wilde bezinnen op zijn leven. Hij lijkt nu zijn richting gevonden te hebben op OnlyFans.

Block

OnlyFans is een internationaal platform: over de hele wereld kunnen mensen Ferry volgen als Ferdinand Diego, zoals hij zich op de site noemt. Om zijn privacy te waarborgen zijn Nederlandse volgers geblocked, maar enkele enthousiaste gebruikers wisten die regioblokkade te omzeilen waardoor talloze foto's en video's uitlekten. 

Geen commentaar

Het OnlyFans account lijkt authentiek: Ferry is duidelijk met gezicht te herkennen op de beelden. Daarnaast weigert zijn management te reageren op de situatie, wat het op z'n minst aannemelijk maakt dat het niet gaat om gestolen privémateriaal. 

Influencer

Toen Ferry's naderende GTST-exit afgelopen augustus wereldkundig werd, voorspelde Rob Goossens nog dat Doedens een glansrijke loopbaan als influencer wacht: "Het is niet ’s lands grootste acteur. Daar hoeven we niet lang over te stoeien. Maar natuurlijk, hij komt wel weer aan de bak. Ik denk dat hij voorlopig de sociale media gaat verkennen. Ik denk dat hij daar het talent wel voor heeft", aldus de tv-journalist.

Meer over